Πληρωμή

Programme de fidélisation

Πρόγραμμα Πιστότητας: Εξαιρετικά Οφέλη Πελατών

Το Πρόγραμμα Πιστότητας μας

Η αρχή είναι απλή: τα ποσά κάθε παραγγελίας σας αθροίζονται.
Μόλις αυτό το αθροιστικό ποσό φτάσει το όριο των 500€, επωφεληθείτε από έκπτωση 8% σε όλες τις επόμενες παραγγελίες. Εάν το αθροιστικό ποσό των παραγγελιών σας υπερβαίνει το όριο των 1000€, επωφεληθείτε από έκπτωση 10%. Τέλος, αν ξεπεράσετε το ανώτατο όριο των 2.500€, επωφεληθείτε από μια εξαιρετική έκπτωση 15%. για τη ζωή. Από αυτή τη στιγμή, έχετε ένα τεράστιο προνόμιο: όλες οι παραγγελίες σας μειώνονται αυτόματα κατά 15%.

Παράδειγμα: Ο Pierre έχει κάνει 5 παραγγελίες από τότε που εγγράφηκε στο πρόγραμμα.
Οι παραγγελίες του του κόστισαν συνολικά 800€. Έχει ξεπεράσει το πρώτο όριο των 500€, άρα επωφελείται από αυτόματη έκπτωση 8% στις παραγγελίες του. Μετά από 10 παραγγελίες ξεπερνά τελικά το όριο των 2000€. Τώρα θα επωφεληθεί από αυτόματη έκπτωση 15% σε όλες τις μελλοντικές του παραγγελίες. Έτσι, αντί να πληρώσει 390 € για την 12η παραγγελία του, θα πληρώσει μόνο 339,13 € ή ​​50,87 € σε εξοικονόμηση. Αν κάνει 6 παραγγελίες στην ίδια τιμή ετησίως, θα εξοικονομήσει περισσότερα από 305€ το χρόνο. Το έχουμε δει ποτέ αυτό; για ένα πρόγραμμα επιβράβευσης.

Αυτή είναι μια ερώτηση που κάνουν συχνά οι πελάτες μας. Γιατί το πρόγραμμα Loyalty είναι τόσο συμφέρον; Τι κρύβει αυτό; Τους λέμε ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, στα μάτια μας, από το να επιβραβεύουμε τους πιο πιστούς πελάτες μας. Είναι μια πραγματική σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί: η πίστη των πελατών μας μας επιτρέπει να καινοτομούμε, να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο σχεδιασμό προϊόντων και στη διάδοση των πληροφοριών. Μας εμπνέουν, μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε την παραγωγικότητά μας και σε αντάλλαγμα, τους παραχωρούμε τα προνόμια που τους αξίζουν. Πολύ συχνά, οι εταιρείες αντιμετωπίζουν τους νέους πελάτες καλύτερα από τους παλιούς. Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ στο κελάρι του κελαριού

Παραγγείλετε για περισσότερα από:

1.500€ Έκπτωση 8%.
2.1000€ έκπτωση 10%
3.1500€ έκπτωση 12%
4.2500€ έκπτωση 15% εφ' όρου ζωής

Κανόνες προγράμματος επιβράβευσης
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ, για να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα είναι σημαντικό να προσδιορίσετε τον εαυτό σας

Πώς να δημιουργήσω τον λογαριασμό μου
- Κάντε κλικ στην ΕΓΓΡΑΦΗ στο επάνω μέρος του ιστότοπου στα δεξιά

- Συμπληρώστε το προφίλ σας, υποδεικνύοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας και δημιουργήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, θα λάβετε τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω email

- Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στο login (η είσοδος βρίσκεται στην κορυφή όλων των σελίδων του καταστήματος) και να κάνετε την πρώτη σας παραγγελία. Στη συνέχεια, οι τιμές θα διαγραφούν σε όλο το κατάστημα και θα αναγραφεί η μειωμένη τιμή.

- Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα και να προετοιμάσετε τις μελλοντικές σας εκπτώσεις Το πρόγραμμα επιβράβευσης ισχύει για όλα τα προϊόντα του καταστήματος στην ιστοσελίδα www.la-cave-cellar.com
Οι όγκοι αγορών υπολογίζονται συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, αλλά εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής
Η μετάβαση από το ένα όριο σε ένα άλλο δεν μπορεί να γίνει με την ίδια σειρά

Παράδειγμα: όταν μια παραγγελία υπερβαίνει τον αθροιστικό όγκο αγορών των 1000 €, η έκπτωση 10% θα αποκτηθεί μόνο σε επόμενες παραγγελίες και αφού πληρωθούν όλες οι προηγούμενες παραγγελίες

•Οι εκπτώσεις προγράμματος δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες υφιστάμενες εκπτώσεις (εμπορικές ή επαγγελματικές εκπτώσεις, εκπτώσεις, ειδικές προσφορές κ.λπ.).
•Οι όγκοι αγορών που πραγματοποιούνται σε προϊόντα με διαφορετική έκπτωση δεν υπολογίζονται για το πρόγραμμα επιβράβευσης.

Μια παραγγελία που έγινε αλλά δεν πληρώθηκε δεν θα μπορεί να συγκεντρώσει πόντους


Η Javapublishing διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να τερματίσει το πρόγραμμα μονομερώς και ανά πάσα στιγμή. Η Javapublishing θα καταβάλει εύλογες προσπάθειες για να ειδοποιήσει τους πελάτες της εάν αποφασίσει να τερματίσει το πρόγραμμα. Η Javapublishing δεν φέρει καμία οικονομική, νομική ή άλλη ευθύνη για τροποποίηση ή κατάργηση του προγράμματος.

Ενημερώθηκε 04/02/2015